MotoClup | Motosiklet Kullanıcılarına Özel Sosyal Medya
Posted: 25 w
Motosiklet sürerken trafikte sizi en çok sinirlendiren hareketler neler? Kırmızıda önüme geçenler mi, sinyal vermeden önüne kıranlar mı? En sinir bozucu anlarınızı paylaşın!
Share on my timeline

Uğur YTN Joined: 24 w

Posted: 24 w
Yani yanlış yapılan herşeye sinirleniyorum ama en çok sinyal verilmeden yapılan hareketler veya sinyal verilişi birlik anında dönülen veya yapılan manevralar ama beni en çok sinirlendiren haksız birisinin hâlâ haklı gibi veya umursamazca davranışları

Emrah Şahin Joined: 26 w

Posted: 23 w
UgurYURTSEVEN yazdı:
Yani yanlış yapılan herşeye sinirleniyorum ama en çok sinyal verilmeden yapılan hareketler veya sinyal verilişi birlik anında dönülen veya yapılan manevralar ama beni en çok sinirlendiren haksız birisinin hâlâ haklı gibi veya umursamazca davranışları

Kesinlikle, yanlış yapılan her şey gerçekten sinir bozucu! ? Haksız yere haklıymış gibi davrananlar ise tam çıldırtıcı

TA2GOV yoldabirenduro Joined: 24 w

Posted: 20 w
UgurYTN yazdı:

trafikteki temel sorunlar herkesin canını sıkıyor doğru söylüyorsunuz
trafik kültürümüz çok zayıf ülke olarak hele ki iki teker olarak trafikteyseniz canınıza kastedecek çok olay yaşıyorsunuz gün içinde burnunun ucundaki koca motoru görmeyenler, 2 saniye kala ışığa takılmak istemeyenler, direksiyondaki telefona yola bakmaktan bakamayanlar neler yaşıyoruz anlatmakla bitmez ki